Mw. Mr. (Laura) Mulders

Laura Mulders is een betrokken advocaat en mediator, gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Zij is sinds 2010 werkzaam als familierechtadvocaat.

Zij koos heel bewust voor deze specialisatie, omdat zij mensen graag helpt op de momenten in hun leven dat ze het misschien wel het hardst nodig hebben. “Ik vind het mooiste van mijn vak om mensen uit het moeras te trekken en ondanks het dieptepunt in hun leven met ze vooruit te kijken”.

Laura rondde haar bachelor Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam cum laude en cum honore af. In 2010 studeerde ze aan diezelfde universiteit af in het privaatrecht. Tijdens haar studie volgde zij ook (familierechtelijke) vakken aan de Columbia University in New York.

Haar interesse gaat in het bijzonder uit naar familiezaken die spelen binnen een internationale context. Daarnaast staat Laura regelmatig ondernemers bij die in scheiding liggen: voor jaarrekeningen en complexe alimentatieberekeningen draait ze haar hand niet om.

Laura is lid van de Vereniging van Familierechtadvocaten Scheidingsmediators (vFAS). Zij is in 2019 cum laude geslaagd voor de specialisatie-opleiding van de vFAS.

Laura is sinds mei 2019 tevens redacteur Familievermogensrecht voor de Kennisbank familierecht (https://split-online.nl/kennisbank).

Kenmerkend voor Laura: inlevend, kritisch/pittig en doortastend.

Laura is bereikbaar per mail op mulders@muldersblom.nl.

Publicaties in vakbladen

Laura heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd: familierecht.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.