Mw. Mr. (Bianca) Blom

Tijdens haar rechtenstudie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam is mr. Bianca Blom vier jaar werkzaam geweest als juridisch medeweker bij een advocatenkantoor in Amsterdam. Op dat moment wist zij al zeker dat ze na haar studie de advocatuur in wilde.

Na afronding van haar studie in 2010 heeft Bianca daarom een zeer bewuste keuze gemaakt voor de advocatuur en is zij in dienst getreden bij een advocatenkantoor in Haarlem. Vanaf begin 2013 is zij als advocaat verbonden geweest een kantoor in Amsterdam en heeft zij daar haar praktijk uitgebreid. In 2019 heeft Bianca besloten om samen met mr. Laura Mulders het kantoor Mulders Blom advocaten & scheidingsmediation op te richten.

Inmiddels heeft Bianca als advocate ruime ervaring opgedaan met de advisering van ondernemers en particulieren op vele terreinen, zoals het arbeidsrecht, contractenrecht en incassogeschillen. Als advocate is Bianca altijd op zoek naar de meest praktische en snelle oplossing voor uw juridische problemen. Dit betekent onder meer een klantgerichte benadering van uw dossier, waarbij zij in overleg met u de nodige te nemen stappen zal uitzetten. Het  voeren van juridische procedures gaat zij daarbij zeker niet uit de weg.

Verder heeft Bianca zich toegelegd op het personen- en familierecht, zodat zij veel ervaring heeft in de behandeling van onder andere (complexe) echtscheidingen en omgangskwesties. Ook voor juridische advisering en bijstand bij ondertoezichtstelling- en uithuisplaatsingszaken bent u bij Bianca aan het goede adres. In dergelijke zaken heeft Bianca oog voor de emoties die spelen, maar stelt zij het juridisch belang van de cliënt altijd voorop.

Cliënten komen naar Bianca toe vanuit het hele land. In overleg kan zodoende ook gebruik worden gemaakt van een spreekuurlocatie elders, zoals bijvoorbeeld in Amsterdam.

Mr. Bianca Blom is bereikbaar per e-mail op blom@muldersblom.nl.
Telefonisch is zij bereikbaar op +31 (0)299 796 877

Bianca heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: familierecht en arbeidsrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.